laurent-perrier brut

Alcool 0.12
Capacitate 0.375
Tara Franta
Soi Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunier
Regiune champagne
Crama Laurent-Perrier
Tip CHAMPAGNE - brut
Temperatura de servire 6 – 9°C
190 Lei
Casa Laurent Perrier a fost creată în 1812 de André Michel Pierlot, care a lăsat afacerea în grija lui Eugen Laurent și soției sale Mathilde Perrier. În anii 1940 afacerea a fost vândută doamnei Lanson de Nancourt, iar în 1948, Bernard, fiul cel mare al acesteia, a primit una dintre cele mai importante funcții în companie și astfel a început expansiunea și modernizarea casei Laurent Perrier.În anii 1950, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de 70 de ani, cu tehnologie modernă și reguli proprii stilului Laurent Perrier.La Cuvee Brut este produs în Tour sur Marne, regiunea Champagne, din soiurile Chardonnay (peste 50%), Pinot Noir (peste 30%), Pinot Meunier (între 10-20%), și vinuri din reservă, în proporție de 20-30%
caviar,tartar de ton, creveti
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare