TERMENI ȘI CONDIȚII

Wine Gift vă mulțumește că sunteți oaspeții noștri, atât în magazinele, restaurantele și sălile de evenimente, cât și în mediul online.

 1. Generalități

www.winegift.ro este site-ul de comenzi online al BICOR IMPEX, cu sediul social în Str. Rosiorilor, nr. 3, jud. Brașov, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J08/3604/1992, cod unic de înregistrare 2739370;

Prin folosirea, respectiv vizitarea sau folosirea serviciilor acestui site, vă exprimați acordul expres pentru acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Pentru folosirea site-ului în condiții optime, vă recomandăm citirea cu atenție a acestora. În acest sens, dorim să vă aducem la cunoștință faptul că prin navigarea pe site-ul nostru, putem înregistra informații sau date cu caracter personal oferite în mod voluntar sau obținute prin intermediul cookie-urilor.

 1. Definiții

Site-ul – domeniul www.winegift.ro  și subdomeniile acestuia sunt proprietatea BICOR IMPEX, cu sediul social în Str. Rosiorilor, nr. 3, jud. Brașov, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J08/3604/1992, cod unic de înregistrare 2739370;

Vânzător – BICOR IMPEX.

Cumpărător – persoană fizică de peste 18 ani/persoană juridică sau orice entitate juridică care efectuează o comandă.

Client – persoană fizică/persoană juridică care are sau obține acces la site-ul www.winegift.ro de pe orice dispozitiv de comunicare: electronic, telefonic, etc.

Utilizator – orice persoană fizică/juridică înregistrată pe site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, a citit și și-a exprimat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din secțiunea Termeni și Condiții Generale.

Cont – secțiunea din Site formată din câmpuri destinate completării cu adresă de e-mail și o parolă care permite Clientului/Cumpărătorului transmiterea Comenzii. Contul conține informații despre Client/Cumpărător, inclusiv un istoric al comenzilor acestuia.

Comandă – Un document electronic prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul Site-ului, intenția de a achiziționa produse de pe site și prin care este permisă o formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător.

Coș de cumpărături –totalitatea Produselor selectate de către Client/Cumpărător din Site, în vederea achiziționării.

Produse – Orice bun sau serviciu, inclusiv documentele și serviciile menționate în Comandă, care urmează să fie furnizate de către Vânzător Cumpărătorului ca urmare a Contractului încheiat.

Campanie – Acțiunea de a expune, în scop comercial, un număr finit de produse cu stoc limitat pentru o perioadă de timp stabilită de către Vânzător.

Contract – Un contract încheiat la distanță între Vânzător și Cumpărător.

Conținut:

 • toate informațiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
 • conținutul oricărui e-mail trimis utilizatorilor sau clienților săi de către WineGift prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informație comunicată prin orice mijloc de către un angajat sau colaborator al WineGift utilizatorului sau clientului, conform informațiilor de contactare specificate de către acesta;
 • informații legate de produsele și  serviciile disponibile și/sau prețurile pentru acestea.

Pagină produs – Pagină dedicată Produsului comercializat pe Site, care afișează informații detaliate despre acesta. Informațiile sunt însoțite de imaginea Produsului și pot indica numele și tipul produsului, prețul în Lei, conținutul nutrițional, ingredientele, etc.

Newsletter – O formă de conținut cu un caracter de informare electronică, trimis clientului/utilizatorului prin e-mail sau SMS. În urma abonării, clientul primește informații asupra Bunurilor și Serviciilor și/sau a promoțiilor desfășurate de Vânzător la un anumit interval de timp.

Taxa de livrare – Suma pe care Cumpărătorul o datorează Vânzătorului pentru livrarea la domiciliu a comenzii ce conține Produsele comandate prin intermediul Site-ului. Taxa de livrare este inclusă în prețul final al Comenzii.

Tranzacție – Încasarea unei sume rezultată din vânzarea unui produs de către BICOR IMPEX Cumpărătorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului, indiferent de modalitatea de livrare.

Zonă limitrofă

 • 10 km de orasul Brașov: Cristian, Ghimbav, Săcele, Sânpetru, Timișu de Jos, Stupini, Poiana Brașov, Hărman.
 • 10-30 km de orasul Brasov: Peștera, Moieciu de Jos, Măgura, Bran, Tohanul Nou, Zărnești, Râșnov, Poiana Mărului, Vulcan, Holbav, , Codlea, Dumbrăvița, Satu Nou, Halchiu, Colonia Bod, Bod, Podu Olt, Chichiș, Lunca Câlnicului, Prejmer, Teliu, Budila, Cărpiniș, Tărlungeni, Purcăreni, Zizin, Predeal, Pârâul Rece, Timișu de Sus.

     3. Drepturi de proprietate intelectuală și conținut

Site-ul este destinat vânzării online a produselor alimentare și nealimentare, prin intermediul www.winegift.ro

Utilizatorilor acestui Site le este în mod expres interzis să folosească atât site-ul cât și serviciile puse la dispoziție prin intermediul acestuia în scopul încărcării, descărcării, publicării sau transmiterii oricăror informații al căror conținut este ilegal sau contrar bunelor moravuri și ordinii publice (de exemplu: este defăimător, ofensator, amenințător, abuziv, vulgar, obscen, afectează dreptul la intimitate al altor persoane, îndeamnă la violență sau la ură rasială, etnică ori are un caracter intimidant).

Prezentul document stabilește condițiile contractuale aplicabile tuturor achizițiilor efectuate prin intermediul Site-ului www.winegift.ro, cu subdomeniile ale acestuia, în baza și cu aplicarea prevederilor OUG nr. 34/2014 care transpun la nivel național prevederile Directivei 2011/83/UE a Parlamentului European și a Consiliului din 25 octombrie 2011 privind drepturile consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.

BICOR IMPEX își rezervă dreptul de a modifica conținutul, structura și modul de accesare a Site-ului în funcție de schimbările ce au loc cu privire la produsele și ofertele postate pe site și de propriile proceduri interne. Continuarea folosirii Site-ului prin comandarea și achiziționarea de produse se considera acceptul clientului.

       4. Exonerare de răspundere

BICOR IMPEX nu garantează că site-ul www.winegift.ro, serverele pe care este găzduit sau e-mailurile trimise de la BICOR IMPEX sunt fără viruși sau alte componente informatice cu potențial dăunător, că nu conține omisiuni, defecțiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, căderi de linie sau alți factori similari.

 1. Prelucrarea datelor cu caracter personal

În conformitate cu dispozițiile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor), BICOR IMPEX prelucrează în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastre ori o altă persoană.

Informațiile Dumneavoastră personale de identificare nu vor fi vândute, schimbate, transferate sau date oricărei alte societăți, indiferent de motive, fără consimțământul Dvs. Acest lucru nu include părțile terțe de încredere, care ne asistă în operarea site-ului nostru din punct de vedere tehnic, atâta timp cât părțile păstrează confidențialitatea acestor informații.

Datele personale se vor folosi doar în scopurile prevăzute mai sus atât timp cât este necesar conform legislației fiscale în vigoare.

Mai multe detalii despre datele dumneavoastră, drepturile de care beneficiați în calitate de persoană vizată și modul de exercitare a acestora găsiți în Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal le găsiți aici

Prin utilizarea site-ului, acceptați politica noastră de confidențialitate.

 1. Newslettere și alerte

Newsletter-ul se trimite doar abonaților care și-au exprimat consimțământul pentru primirea acestuia.

Dacă doriți să ne contactați pentru sugestii sau pentru mai multe detalii despre produsele disponibile pe site-ul nostru, vă rugăm să ne transmiteți un mesaj la adresa adrian.zahariea@sergiana.ro  și îl vom citi cu interes. Dacă doriți să nu mai primiți informații pe e-mail, vă puteți dezabona oricând prin trimiterea unui e-mail la adresa adrian.zahariea@sergiana.ro sau prin folosirea butonului de dezabonare din finalul newsletter-ului.

 1. Înregistrarea ca utilizator

Înainte de a realiza prima comandă, clientul are opțiunea să își creeze cont pe www.winegift.ro, prin furnizarea numelui și prenumelui, a unei adrese de e-mail, un număr de telefon și o parolă formată din minim 6 caractere. În cazul uitării parolei aceasta poate fi resetată, accesând secțiunea contul meu și introducând adresa de mail folosită la crearea contului, urmând ca parola să fie trimisă pe această adresă. Clientul este unicul responsabil de utilizarea parolei, aceasta fiind strict confidențială.

La plasarea unei comenzi pe www.winegift.ro , Cumpărătorul nu este obligat să își creeze un cont. Comenzile online pot fi plasate și fără a deține un cont de utilizator.

 1. Produse și servicii

Lista și caracteristicile produselor prezente pe site-ul www.winegift.ro sunt susceptibile de a fi modificate și adaptate în orice moment pentru a răspunde cât mai bine solicitărilor clienților. Produsele prezentate pe www.winegift.ro sunt conforme cu legislația română și sunt destinate utilizatorilor finali și nu în scopul revânzării.

Fișa de produs se găsește pe pagina dedicată produsului comercializat pe site-ul www.winegift.ro. În cadrul acesteia se găsesc informații utile și detaliate despre produsul respectiv. Informațiile sunt însoțite de o imagine de produs precizând denumirea produsului, prețul produsului, caracteristici produs, ingrediente, gramajul și conținutul nutrițional (după caz). Fișa cu informațiile despre produs are un titlu strict informativ. Pozele produselor sunt cu titlu informativ și nu creează obligații pentru BICOR IMPEX.

BICOR IMPEX nu își asumă nicio răspundere pentru eventualele greșeli sau declarații eronate cu privire la produse generate de încărcarea datelor în sistem. Pentru siguranță, întotdeauna se vor consulta specificațiile produsului de pe etichetă.

 Pentru a asigura disponibilitatea produselor vândute de către BICOR IMPEX cu privire la clientela sa, mai ales în cazul ofertelor promoționale, BICOR IMPEX își rezervă dreptul de a  nu livra în cazul în care stocul este insuficient.

Produsele și serviciile sunt disponibile la prețurile și în condițiile propuse, așa cum sunt afișate pe site-ul www.winegift.ro (în limita stocurilor disponibile). Informațiile referitoare la disponibilitatea produselor pot fi, în mod excepțional, eronate sau incomplete.

În ipoteza excepțională în care informațiile cu privire la disponibilitatea produselor ar fi eronate, BICOR IMPEX se angajează să informeze clientul asupra acestor aspecte pe e-mail sau prin telefon și să ofere clientului orice alte precizări complementare necesare bunei derulări a comenzii sale.

 1. Prețul

Prețurile produselor afișate în cadrul site-ului www.winegift.ro sunt exprimate în Lei, includ T.V.A. și toate taxele aferente, conform legislației în vigoare.

Prețurile sunt aplicabile în momentul validării comenzii de către client.

În cazul în care prețul produsului sau unele caracteristici ale acestuia au fost afișate greșit pe www.winegift.ro, ne rezervăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp posibil despre această situație.

Preturile produselor afișate pe site exclud costurile de transport. Valoarea transportului va fi adusă la cunoștința Cumpărătorului în momentul finalizării comenzii.

 1. Comanda online

Pentru a plasa o comandă online, clientul are posibilitatea să își facă un cont, pe care se va autentifica cu adresa de e-mail și parolă. În cazul în care sunteți client nou, veți apăsa butonul  ”Înregistrare” și veți completa datele dumneavoastră. După completarea datelor se va apăsa butonul de ”Crează cont”. Contul va fi creat numai cu condiția de a accepta Termenii și Condițiile site-ului.

 În cazul în care clientul nu dorește să creeze un cont, comanda poate fi plasată introducând în secțiunea ”Revizuire Comandă”,  numele și prenumele, telefonul, adresa de email, adresa (domiciliu/facturare/livrare).

Din meniul afișat, clientul poate accesa categoria de produse și va alege produsul dorit. În pagina produsului se poate vizualiza prețul și detaliile de produs.

Pașii de urmat în procesul de comanda :

Prin butonul «Adaugă în coș», produsul dorit va ajunge în «Coș». După adăugarea unui produs în «Coș» situat în partea dreaptă sus a ecranului, acesta se va actualiza pe măsură ce adăugați produse noi. În secțiunea «Vezi Coș» aveți următoarele detalii : lista și prețul produselor adăugate în coș, cantitatea comandată și valoarea totală a comenzii.

Simplul fapt de a adăuga Produse în coșul de cumpărături nu echivalează cu validarea comenzii și nu creează nicio obligație pentru BICOR IMPEX de a proceda la livrarea Produselor.

Accesând meniul „Finalizează comanda” Cumpărătorul va completa/selecta următoarele : nume și prenume, adresa de e-mail, număr telefon, adresa de livrare,  modalitatea de plată, modalitatea de livrare, cât și detaliile de facturare (dacă se comandă pe persoană juridică).

După acceptarea Termenilor și Condițiilor și prin selectarea butonului „Trimite comanda”, Cumpărătorul emite comanda pe site.

Website-ul confirmă înregistrarea comenzii printr-un e-mail trimis către Cumpărător, prin intermediul căruia i se vor comunica următoarele informații: lista cu articolele comandate, prețurile produselor, valoarea comenzii, tipul de livrare, data și intervalul orar de ridicare / livrare, adresa de livrare, costul transportului.

Cumpărătorul are posibilitatea de a urmări statusul comenzilor și livrărilor sale de pe Website accesând rubrica „Contul meu” și “Istoric comenzi”.

Poate exista posibilitatea ca o comandă lansată să nu poate fi onorată din motive obiective. În eventualitatea în care apar dificultăți de aprovizionare sau dacă produsele nu se mai află în stoc, BICOR IMPEX își rezervă dreptul de a informa în cel mai scurt timp posibil Clientul cu privire la posibilitatea înlocuirii produselor respective cu alte produse similare, aflate în stoc.

În cazul în care clientul nu dorește înlocuirea produselor se va proceda în felul următor :

a)    dacă plata s-a efectuat online în avans către BICOR IMPEX, produsele sau toată comanda va fi anulată iar contravaloarea acestora se va rambursa integral în termen de 7 zile calendaristice de la anularea comenzii;

b) dacă plata urmează a fi efectuată la livrarea comenzii la domiciliu sau în magazin la ridicarea produselor, produsele sau toata comanda va fi anulată.

Vânzătorul poate anula Comanda efectuată de către Cumpărător, în urma unei notificări prealabile adresate Cumpărătorului, fără nicio obligație ulterioară a vreunei  părți  față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:

-  neacceptarea de către banca emitenta a cardului Cumpărătorului, a tranzacției, în cazul plații online;

-  invalidarea tranzacției de către procesatorul de carduri agreat de BICOR IMPEX, în cazul plații online;

-  datele furnizate de către Client/Cumpărător pe Site sunt incomplete și/sau incorecte;

-  depășirea termenului de ridicare a comenzilor cu mai mult de 12 ore  

-  în cazul în care clientul nu poate fi contactat și/sau nu este găsit la adresa de livrare.

În toate situațiile prezentate mai sus, Cumpărătorul va fi informat prin mail cu privire la modificările de înlocuire sau anulare.

 1. Plata, transportul și livrarea produselor

Plata se poate efectua :

a)    online cu un card bancar de debit sau credit;

b)    ramburs cash sau cu card bancar la livrare;

c)    la ridicarea comenzii din Str. Rosiorilor, nr. 3, Brasov.

Nu există o limită inferioară sau superioară de valoare a comenzilor ce pot fi plasate prin intermediul site-ului www.winegift.ro. Cu toate acestea, în cazul în care Clientul alege să plătească în numerar valoarea totală a comenzii, respectiva valoare a comenzii nu va putea depăși plafoanele prevăzute in Legea nr. 70/2015 pentru întărirea disciplinei financiare privind operațiunile de încasări și plăți în numerar și pentru modificarea și completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 193/2002 privind introducerea sistemelor moderne de plată sau în orice alt act normativ aplicabil care reglementează astfel de plafoane.

BICOR IMPEX nu solicită clienților săi prin e-mail, mesaje scrise, apeluri telefonice sau prin oricare alte modalităţi de comunciare, informaţii referitoare la conturi bancare, parole sau date asociate cardurilor de debit sau credit. Aceste informaţii sunt strict confidenţiale.

Clientul este responsabil pentru menţinerea confidenţialităţii datelor Contului sau, a parolei şi a datelor bancare utilizate pentru efectuarea plăţilor produselor.

Bonul fiscal și/sau factura fiscală va fi eliberată pentru fiecare comandă în parte și va însoți produsele livrate sau vor fi trimise în format electronic.

Factura fiscală aferentă unei comenzi online va fi emisă în format electronic în cel mult 4 zile după ce comanda a fost plătită.

Transportul și livrarea produselor :

 1. Comenzile emise cu ridicare din Str. Rosiorilor, nr. 3, Brasov vor fi ridicate de către client dinStr. Rosiorilor, nr. 3, Brasov. Data și intervalul orar de ridicare al produselor este selectat de către Cumpărător în procesul de comanda conform tabelului din pagina de comandă.
 2. Comenzile emise cu livrare la domiciliu  vor fi livrate la adresa indicată de către Client în momentul efectuării comenzii.  Data și intervalul orar de livrare al produselor este selectat de către Cumpărător în procesul de comanda conform tabelului din pagina de comandă.

•Cost livrare în orașul Brașov: 15 lei. Comenzile  mai mari de 200 lei se vor livra gratuit.

•Cost livrare în zona limitrofă:

 1. 20 lei. Comenzile mai mari de 300 lei se vor livra gratuit. Zonele – 10 km de orașul Brașov: Cristian, Ghimbav, Săcele, Sânpetru, Timișu de Jos, Stupini, Poiana Brașov, Hărman.
 2. 40 lei. Comenzile mai mari de 500 lei se vor livra gratuit. Zonele – 10-30 km de orașul Brasov: Peștera, Moieciu de Jos, Măgura, Bran, Tohanul Nou, Zărnești, Râșnov, Poiana Mărului, Vulcan, Holbav, , Codlea, Dumbrăvița, Satu Nou, Halchiu, Colonia Bod, Bod, Podu Olt, Chichiș, Lunca Câlnicului, Prejmer, Teliu, Budila, Cărpiniș, Tărlungeni, Purcăreni, Zizin, Predeal, Pârâul Rece, Timișu de Sus.
 1. Garanții și retur

BICOR IMPEX, în funcție de produsul achiziționat, acordă garanție conform prevederilor Legii 449/2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora („Legea nr. 449/2003"). Se precizează că produsele alimentare nu beneficiază de garanție.

La recepționarea comenzii, clientul este încurajat să se asigure că produsele livrate corespund din punct de vedere calitativ și cantitativ așteptărilor sale.

Clientul are dreptul să se retragă din Contract, respectiv să returneze produsele achiziționate de pe www.winegift.ro  în termen de 14 zile la data livrării acestora cu condiția ca acestea să nu fie deteriorate și să aibă ambalajele intacte, cu excepția produselor exceptate de la dreptul de retragere conform dispozițiilor legale în vigoare și a produselor din categoria Băcănie și Băuturi, care se pot returna în maximum 48h de la data livrării acestora, cu condiția ca ambalajele de origine să fie intacte (ambalaj primar, secundar/supra-ambalaj) și să nu fie devidate.

Exercitarea dreptului de retur poate să intervină în următoarele condiții:

 1. Acceptarea returului produselor nealimentare în cazul în care: 

    Ambalajul prezintă deteriorări severe;

    Produsele au fost livrate / facturate greșit;

    Produsele prezintă defecte de fabricație;

    Produsele nu respectă conținutul menționat în momentul Comenzii; 

    Produse cu defecte calitative;

Costurile aferente returnării produselor(transport) cad în sarcina Cumpărătorului în cazul în care returnarea se face prin postă/curier. Returul este gratuit în cazul în care returnarea se face în Str. Rosiorilor, nr. 3, Brasov.

Produsele care sunt trimise prin curier trebuie să fie ambalate și predate integral curierului, pe e-mailul adrian.zahariea@sergiana.ro.  Dacă în coletul de retur se află produse diferite față de cele transmise pe e-mail, după verificarea pachetului de către Vânzător, preluarea va fi refuzată.

În momentul returnării produselor, Cumpărătorul trebuie să prezinte produsul/produsele care face obiectul returului împreună bonul fiscal original/copie prin care dovedește achiziționarea produsului;

 1. Returnarea produselor din categoria de produse alimentare fără condiții de temperatură controlată de depozitare și transport:

Băcănie - trebuie să aibă ambalajele de origine intacte (ambalaj primar, secundar/supra-ambalaj, etichetă), să nu fie devidate și să se afle în termenul de valabilitate;

Băuturi- trebuie să aibă ambalajele de origine intacte (ambalaj primar, secundar/supra-ambalaj, eticheta), să nu fie devidate și să se afle în termenul de valabilitate;

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din contract, următoarele cazuri  (nu se acceptă returnarea și nu se rambursează):

Produse alimentare :

              produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

             produsele alimentare din categoria produselor cu condiții de depozitare și transport cu temperatură controlată (produse calde, produse refrigerate, produse congelate): carmangerie, pescărie, gastronomie, panificație – patiserie – cofetărie, legume–fructe, produse lactate, ouă,  orice alte produse alimentare sau nealimentare (produse cosmetice cu condiții de temperatură și umiditate impuse de producător) care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

              produsele accizabile marcate cu timbre, banderole sau orice alt tip de marcaj specific aplicat conform prevederilor legale, ale căror marcaje au fost deteriorate (alcool, țigări);

Pentru aceste tipuri de produse nu există un drept de retragere conform art. 16 din OUG 34/2014.

Returnarea produselor poate fi efectuat direct sau prin curier la Prăvălia de unde s-au achiziționat produsele.

Rambursarea contravalorii produselor returnate.

Rambursarea integrala sau parțială a comenzii se efectuează în maxim 7 zile din momentul recepționării produselor de către Vânzător. Restituirea sumelor încasate se va face în felul următor:

Pe loc, cash în cazul retururilor efectuate direct în cramă.

Pentru plățile online cu cardul, prin restituire în contul din care a fost efectuată plata.

Prin virament bancar în contul bancar al titularului comenzii, indicat pe formularul electronic de retur pentru comenzile plătite ramburs.

Restituirea banilor într-un alt cont bancar decât cel al titularului de cont pentru comenzile cu plata ramburs nu se acceptă!

 1.  Fraudă

BICOR IMPEX nu promovează SPAM-ul. Orice Client care a furnizat explicit adresa sa de e-mail în Magazinul Web poate opta pentru dezactivarea Contului de Client aferent acestei adrese de e-mail, sau pentru dezabonare de la primirea de newsletter-e/alte comunicări comerciale/promoționale.

BICOR IMPEX va lua măsuri în vederea sesizării organelor abilitate cu privire la posibile acțiuni frauduloase.

 1. Limita de responsabilitate

BICOR IMPEX poate modifica oricând Termenii și Condițiile site-ului www.winegift.ro, iar noile prevederi devenind publice și opozabile clienților de la data încărcării lor pe site.

BICOR IMPEX nu răspunde de eventuale daune – prejudicii izvorâte din utilizarea necorespunzătoare a produselor, de folosirea acestora în alte scopuri decât cel pentru care acestea au fost fabricate.

 1. Forță majoră

Nici BICOR IMPEX și nici Clientul nu vor fi răspunzători pentru neexecutarea obligațiilor, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de Forță majoră.

Forța majoră este evenimentul extern, imprevizibil, absolut invincibil și inevitabil.

 1. Legea aplicabilă

“Termenii și condițiile” sunt guvernate de Legea română. Eventualele dispute vor fi soluționate pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente.

 1. Coduri promoționale

Acordarea codurilor promționale. Dreptul de utilizare.

Codurile promoționale sunt acordate de către BICOR IMPEX., (codurile de discount) și pot fi utilizate numai cu acceptarea și respectarea prezentelor termene și condiții.

Codurile promoționale sunt valabile și pot fi utilizate doar în perioada indicată în campaniile afișate pe www.winegift.ro, paginile de socializare aferente grupului Wine Gift și newsletter-ul transmis de către BICOR IMPEX. Codurile promotionale pot fi aplicate comenzilor, conform campaniilor promoționale în desfășurare.

Codurile promoționale nu pot fi comercializate și nu pot fi convertite în bani.

Orice tentativă de fraudă legată de codurile promoționale va fi adusă la cunoștința autorităților competente.

Codurile promoționale pot fi folosite doar în momentul plasării comenzii. În cazul în care clientul nu inserează codul promoțional în secțiunea aferentă, înainte de plasarea comenzii, codul promoțional nu mai poate fi folosit pentru a reduce valoarea comenzii după ce aceasta a fost plasată.

 1. Dispoziții finale

În cazul în care exista întrebări sau sugestii în legătura cu BICOR IMPEX, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0723557819 sau prin e-mail la adresa: adrian.zahariea@sergiana.ro, ori prin transmiterea unei solicitări scrise la adresa din Brasov, Str. Rosiorilor, nr. 3