Astoria Galie

Alcool 0.11
Capacitate 0.75
Tara Italia
Soi Glera
Regiune VENETO
Crama Astoria
Tip PROSECCO - Brut
Temperatura de servire 6 – 9°C
84 Lei
Strugurii sunt recoltati manual in luna septembrie, dupa care urmeaza strivirea lor slaba si decantarea statica a mustului. Fermentarea primara are loc la 18 °C cu drojdii selectionate autohtone, in recipiente de inox. Vinul nou, astfel obtinut, este pastrat pe drojdiile nobile pentru o luna, apoi este filtrat si turnat in autoclave unde are loc formarea spumei. Al doilea proces de fermentare are loc la 18 °C, timp de 20-25 de zile, cu drojdii selectionate. Urmeaza un alt proces de rafinare pe drojdii pentru alte 5-10 zile. Dupa imbuteliere, vinul este lasat sa se odihneasca in sticla pentru cateva saptamani.
branza camembert la cuptor, sushi, branzeturi tari
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare