HERRADURA

Alcool 0.4
Capacitate 7L
Tara MEXIC
Tip TEQUILA
199 Lei
Născută în 1870, Casa Herradura, situată la Hacienda San Jose del Refugio, este ultima Hacienda producătoare de tequila de pe planetă. În zidurile sale antice, creeaza și îmbuteliaza câteva dintre cele mai bune tequile pe care le-ai gustat vreodată. Aici au inventat primul reposado și extra añejo, schimbând pentru totdeauna lumea tequila. Și aici, din micul oraș Amatitàn din inima regiunii tequila din Mexic, continu să stabiliasca standardul pentru ceea ce urmează.
Cu o istorie la fel de bogată ca țara însăși, Casa Herradura, situată la Hacienda San Jose del Refugio - ultima Hacienda producătoare de tequila de pe planetă - nu este altceva decât o comoară națională.
Vechea fabrică reprezintă un memento al metodelor tradiționale care au făcut din Casa Herradura prima sursă a celor mai bune tequile din lume. Pe măsură ce procesele se modernizau, vechea fabrică a fost păstrată pentru a oferi o privire asupra trecutului Casei Herradura.
Timp de aproape un secol, cuptoarele originale din lut construite manual au fost folosite pentru a găti agave la perfecțiune. Aceste cuptoare tradiționale au atras nuanțele profilului de aromă al agavei, consolidându-și locul în istoria Tequila Herradura.
Decupată dintr-o singură bucată de rocă vulcanică, roata tahona, rotită de o echipă de măgari, ar zdrobi încet agave gătite pentru a extrage suc pentru procesul de fermentare.
Timp de peste o sută de ani, sucul proaspăt de agave a fost colectat de pe roata tahona și turnat în rezervoare mari de fermentare, unde a fost amestecat cu apa dintr-un apeduct subteran.
Frumoasele rezervoare de distilare din cupru ne amintesc că, Casa Herradura s-a angajat să creeze cele mai bune tequile din lume de peste un secol.
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare