Gin Sul

Alcool 43%
Capacitate 70 cl
Tara Germania
Tip Bautura Gin
179 Lei
Gin Sul este Dry Gin din Hamburg (Germania), cu rădăcini în Portugalia. O dovadă a dragostei pentru această frumoasă țară din vârful sud-vestic al Europei. Simplu, proaspăt și elegant.
Ginul este caracterizat de cele mai bune produse botanice, distilarea atentă în loturi foarte mici și indicii subtile de citrice mediteraneene.
Fructe de ienupăr, coriandru, lămâi proaspete din Portugalia, rozmarin, ardei, levănțică, scorțișoară și gumă (Cistus Ladanifer) sunt doar câteva dintre ingredientele Gin Sul.
Lămâile care cresc în vestul Algarve sunt adesea la fel de mari ca grapefruit-urile, cu coaja groasă ca degetul mare și un gust de lămâie care aduce înapoi amintiri din copilărie.
Calitatea acestor plante medicinale contează mai mult decât varietatea ingredientelor. „Simplu este frumos” este filozofia , mai ales cu ienupărurile superbe organice sau rozmarinul proaspăt, care intră în GIN SUL.
Aroma parfumată în timp ce călătoriți de la Setúbal la Sagres se află între miere și eucalipt și este cistusul sau guma aromatică cultivată pe terenul sterp al stâncilor abrupte de-a lungul Costa Vicentina - de obicei alături de tufișuri luxuriante de ienupăr - pe care le capturăm în Gin Sul .
Doar 100 de litri - acesta este tot cuprul distileriei - realizat de Arnold Holstein în Markdorf pe lacul Constance. În comparație cu media din industrie, asta s-ar putea numi un volum de producție „homeopat”. Pe drumul către „conducta de spirit“, toți vaporii de alcool trebuie să-și croiască drum prin ceea ce este cunoscut sub numele de anisateur: o tavă cu spirit, care în procesul de distilare personalizată, este umplută cu coajă proaspătă de lămâie, rozmarin și petale de trandafir. Apa rece, limpede și moale din regiunea Lüneburg Heath, la sud de Hamburg, este amestecată cu distilat GIN SUL din Altona Spirit Manufacture pentru a-l aduce la o rezistență de 43%. Treizeci și trei de puțuri, la o adâncime de până la 326 de metri, furnizează apă din șindrilă din epoca de gheață din Saal și din nisipurile de lignit de dedesubt. Crearea sursei ideale de apă pentru Gin Sul.
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare