Legend of Kremlin

Alcool 0.4
Capacitate 7L
Tara Rusia
Tip Vodka
169 Lei
Vodca a devenit chemarea superioară a lui Isidor. El și-a pus inima și sufletul să-l îmbunătățească - până când gustul său transcende plăcerea cu fiecare înghițitură. În curând, regalitatea rusă a descoperit prețiosul lichid: vodca lui Isidor a devenit o delicatesă regală, savurată doar de cei mai înalți din societate, rețeta păstrată secretă.

În cele din urmă, secretul a scăpat și vodca s-a răspândit de la țară la țară. Curând a curs în cele patru colțuri ale globului, fiecare producător de bere punând propria sa întorsătură asupra originalului. Pe măsură ce popularitatea sa crește și variațiile continuă, unii se temeau că perfecțiunea lui Isidor va dispărea pentru totdeauna.
Dar speranța nu s-a pierdut. Legenda Kremlinului a descoperit adevărata rețetă de vodcă a lui Isidor și a recreat sticla în același pahar de cărbune folosit în instanțele rusești cu sute de ani în urmă. Astăzi, munca lui Isidore trăiește în continuare sub forma celei mai luxoase vodcă din cereale pure din Rusia. Acum, toată lumea este invitată să experimenteze moștenirea lui Isidore și să guste excelența tradițională a Legendei Kremlinul
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare