PATRON - SILVER

Alcool 0.4
Capacitate 7L
Tara MEXIC
Tip TEQUILA
269 Lei
Cea mai bună aromă se dezvoltă încet și natural. De aceea, de la început au făcut din tequila calea cea mai dificilă.
Agavele se coc încet: la fiecare opt ani și ceva. Așadar, Jimadorii lor pricepuți au mare grijă să găsească doar acele Weber Blue Agave cu conținut optim de zahăr. Folosind un instrument ascuțit numit Coa, ei dezbracă frunzele pentru a dezvălui inima plantei, piña.
După ce sunt tocate manual, piña-urile sunt coapte în cuptoare mici din cărămidă pentru a se asigura că sunt gătite uniform. Apoi, sunt zdrobite de o roată Tahona din piatră vulcanică de două tone și de o moară cu role.
Amestecul rezultat este fermentat timp de trei zile, distilat și, în unele cazuri, maturat în butoaie lucrate manual. Două luni minimum pentru Patrón Reposado și până la zece ani pentru Extra Añejo 10 Años, cea mai veche tequila lor.
Tequila în sine poate fi elementul cel mai evident în povestea lor de artizanat, dar în Mexic, meșterii din sticlă măsoară și modelează sticlele lor de Patrón Tequila.
Spiritul lor este apoi îmbuteliat, dar atenția lor la detalii nu se oprește aici.
Întregul lor proces de fabricare a tequilelor are loc la Hacienda Patrón, unde fac doar Patrón. Și se mândresc cu tot ce este legat de asta. De la sistemul lor de irigare cu osmoză inversă ecologic la subprodusul de agavă pe care îl recicleaza. Și cel mai important, în oamenii implicați în realizarea tequilei lor - 60 de mâini de la început până la sfârșit.
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare