EL JIMADOR - REPOSADO

Alcool 0.38
Capacitate 7L
Tara MEXIC
Tip TEQUILA
84 Lei
Sunt maeștrii recoltatori care dau totul în căutarea artei de strângere a agavei albastre Weber care intră în tequila lor. Inimă și suflet, asta este ceea ce este nevoie pentru a obține numele - și nu a fost câștigat cu ușurință.
Pe teren au o mana de jimadores dedicati. Recoltând cu atenție fiecare plantă, știind - cu ochiul - care sunt gata și care ar trebui lăsate pentru mâine. Pasiunea lor, îmbinată cu cea a distilatorilor de bază, este cea care face diferența.Dăruire și spirit intră în fiecare picătură.
Rădăcina spiritului lor se găsește în pământul sărutat de soare din hacienda lor istorică. Aici, în Amatitán, Jalisco, fiecare picătură de tequila pe care o fac își începe viața. Aici învăță, cultivă și perfecționeaza abilitatea necesară pentru a face spiritul de renume mondial.
Silver este cel mai tânăr, Añejo este cel mai în vârstă, iar Reposado se încadrează între ei. Pentru a face Añejo cu gust bun, trebuie să începeți cu tequila silver cu gust bun. Începem cu cea mai proaspătă, cea mai nouă și cea mai tânără tequila pe care o fac, Silver. Este limpede ca cristalul și dublu distilat: crocant, pur și zgomotos cu note citrice. Añejo durează 12 luni în butoaie de stejar american pentru a crea culoarea profundă și aroma acestei tequila premiate.
Este învechita timp de cel puțin două luni în butoaie de stejar american - unde își obține tonurile calde aurii. Acest timp petrecut în interiorul butoiului face ca această tequila să fie aurie și caldă, cu note bogate de agave. Odată îmbuteliată, tequila încetează îmbătrânirea. Încercați acest 100% albastru Weber Agave Reposado cu uimitoarea lor rețetă Maestro Jimador.
Este planta nativă din țara lor natală, Jalisco și se întâmplă să producă cea mai bună tequila din lume. Oamenii adesea îl descriu în mod greșit ca un cactus - poate din cauza frunzelor sale țepoase, dar este de fapt un suculent. Folosesc doar 100% albastru Weber agave plus apă pentru a face el Jimador Tequila. Si asta e. Durează șapte ani pentru ca un agave să fie suficient de bun pentru recoltare pentru El Jimador.
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare