Plantation

Alcool 40%
Capacitate 70 cl
Tip Bautura Rom
Regiune Barbados
147,60 Lei
164 Lei
Amestecurile noastre de rum oferă toate cunoștințele locale din regiune. Este rom creat din mulți parametri și rămâne secretul Maison Ferrand ...
Conceput cu aportul barmanilor din întreaga lume, gama noastră Bar Classics este compusă din patru romuri ideale pentru cocktailuri, de la un Daiquiri simplu la cei mai sofisticați zombi!
Gust pasionat, curios, rafinat pentru frumusețe, Alexandre Gabriel este un antreprenor neobosit în căutarea perfecțiunii. Om de afaceri artizan, livrează cel mai bun produs prin implementarea celor mai avansate și precise metode de producție. Știe că un coniac grozav, un rom superior, este mai presus de toate o emoție puternică de împărtășit. Alexandre Gabriel aplică disciplina și pasiunea meșterilor străvechi, meșterilor și aurarilor romului și coniacului său.
Călătoriile urmează pasiuni și în curând Alexandre Gabriel creează o rețea de distribuție dedicată de parteneri la fel de pasionați. El își construiește valorile și viziunea pentru Casă. Douăzeci de ani mai târziu, majoritatea echipei sale fondatoare sunt încă împreună.
Alexandre Gabriel petrece acum câteva luni pe an în Caraibe pieptănându-se pentru comoară: cele mai bune butoaie de rom pe care le poate găsi. Eforturile sale au dat rezultate generoase în parteneriatele pe care le-a încheiat cu producători locali la fel de pasionați. A întreținut relații de durată cu cele mai bune distilerii din Caraibe. Plantation este, de asemenea, proprietarul miticii distilării ale romului din Indiile de Vest din Barbados și este acționar al romului național din Jamaica, proprietar al distileriei Clarendon și Long Pond Distillery. Aceste investiții în producția de rom le permite să asigure aprovizionarea și calitatea acestor două terroiri majore, Barbados (unde romul a fost inventat în secolul al XVII-lea) și Jamaica.
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare