Don papa original

Alcool 40%
Capacitate 70 cl
Tip Bautura Rom
Regiune Insulele Filipine
344 Lei
DON PAPA ESTE SPIRITUl OCCIDENTAL, CUNOSCUTLOCAL SUGARLANDIA.
Un rom cu o singură insulă în vârstă premium din Filipine, Don Papa Rum este creat la poalele vulcanului activ Mt. Kanlaon, unde cea mai fină trestie de zahăr este măcinată pentru a produce melasă dulce și bogată.
După recoltare, fermentare și distilare, Don Papa Rum este amestecat la perfecțiune de Master Blender înainte de a se uni într-o alchimie de magie în sticla noastră.
„Don Papa” este un omagiu adus lui Papa Isio, adevăratul și carismaticul lider din Negros care, în anii 1890, a ajutat spaniolii de pe insulă și a câștigat independența pentru Sugarlandia. Figura Don Papa este inspirată de Papa Isio, deși nu este aceeași persoană. În schimb, Don Papa este întruchiparea Spiritului Sugarlandiei.
Sugarlandia este casa spirituală a lui Don Papa Rum. Este un loc atemporal în care naturalul este încă forța vitală dominantă. Este un teren luxuriant, fertil, în care trece trestia de zahăr. Vechile fabrici de zahăr din Negros macină trestia de zahăr, varietatea originală de zahăr, care la rândul său duce la melasa lor specială de „aur negru”, din care este distilat bogatul și dulce Don Papa Rum.
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare