DIPLOMATICO

Alcool 40%
Capacitate 70 cl
Tip Bautura Rom
Regiune Venezuela
249 Lei
Un brand independent, de familie, care controlează întregul proces de producție de la câmp la sticlă pentru a crea romuri de o calitate superbă. Familia face parte din identitatea Diplomático. Pun oamenii pe primul loc în tot ceea ce fac și se străduiesc să creeze o comunitate diplomatică din întreaga lume care să reflecte valorile și angajamentele.
.DUSA folosește până la zece soiuri de trestie de zahăr, cu toate acestea, există 3 soiuri pe care le folosesc de cele mai multe ori: Romana, Venezuela și Canal Point. Diplomático susține, de asemenea, Fundacaña Venezuela, o fundație pentru dezvoltarea și investigarea zonei, care a acordat numele „Diplomatica” unei noi varietăți de trestie de zahăr după 10 ani de cercetări și teste.
Romurile diplomatico sunt fabricate din melasă de trestie de zahăr și miere de trestie de zahăr; melasa este utilizată pentru a produce romuri ușoare și mierea de trestie de zahăr pentru romuri mai complexe. Distileria obține melasă cu o concentrație mare de zahăr, dar cu un conținut scăzut de cenușă și vâscozitate scăzută.
DUSA își cultivă și își menține propria tulpină de drojdie, care este utilizată pentru a transforma zahărul în alcool. Rumurile ușoare din melasă necesită o fermentare scurtă, în jurul unei zile. Romurile intermediare și complexe, care sunt fabricate din miere de trestie de zahăr, vor dura totuși două zile pentru a fermenta.
Romurile diplomatico sunt îmbătrânite în diferite tipuri de butoaie, în principal foste butoaie de bourbon și whisky de malț. O selecție de butoaie Pedro Ximénez și Oloroso Sherry este folosită pentru a termina romurile Single Vintage și Ambassador. Pentru ambele oferte de prestigiu, romurile sunt așezate înapoi în butoi pentru un finisaj optim după procesul de amestecare.
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare