Barcelo Imperial

Alcool 38%
Capacitate 70 cl
Tip Bautura Rom
Regiune Republica Dominicana
199 Lei
In urma visului său de a concepe cel mai bun rom din lume, în 1929, un tânăr Julián Barceló din Spania a sosit la Santo Domingo și a fondat Barceló & Co. În curând a început să producă unul dintre primele sale romuri și să-l vândă în toată țara.
Produsul optim a fost obținut prin experimentarea cu diferite mărci de pe piața locală, iar în 1950, marca Ron Barceló a fost lansată cu produsele Barceló Blanco și Dorado (romuri albe și respectiv aurii), care au avut un succes imediat. Aproximativ 20 de ani mai târziu, Ron Barceló Añejo (un rom matur) a fost adăugat în portofoliu.
În 1974, Don Julián Barceló i-a predat frâiele afacerii nepotului său Miguel Barceló și 6 ani mai târziu, în 1980 s-a născut Ron Barceló Imperial, rom emblematic premium, lider în clasa sa de când a fost lansat și cel mai premiat pe plan internațional Rom dominican.
Cu ideea extinderii mărcii, în anii 90 Barceló & Co. a aderat unui grup de oameni de afaceri spanioli, cu o lungă istorie a producției de vinuri și băuturilor spirtoase, drepturile de a exporta Ron Barceló. Acești antreprenori au fondat Ron Barceló SRL .. În 2006, pe atunci au vândut pe 25 de piețe internaționale, Ron Barceló SRL. a preluat complet Ron Barceló, a treia generație Barceló, și anume familiile Barceló Díaz și Garcia, rămânând în consiliul de administrație.
În același an, sticlele pentru Ron Barceló Imperial, Gran Añejo și Añejo au fost reproiectate și a început o nouă eră.
În zilele noastre, Ron Barceló SRL. produce în continuare doar Ron Barceló, care este vândut în peste 50 de țări, clasându-l pe locul 4 ca cel mai mare exportator de rom din lume.
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare