BOMBAY SAPPHIRE

Alcool 47.5%
Capacitate 70 cl
Tara Marea Britanie
Tip Bautura Gin
214 Lei
Ginul celebru în lume, în sticla albastră distinctivă. Fiecare picătură conține 10 produse botanice selectate manual din locații exotice din întreaga lume.
Maestrul în plante botanice, Ivano Tonutti, nu doar merge mai departe, ci merge încă o mie de mile. El selectează manual produsele botanice utilizate în ginul acesta și construiește relații personale cu fiecare cultivator.
Odată ce a selectat manual cele mai bune plante botanice de pe pământ, le infuzeaza ușor cu vapori pentru a captura aromele lor strălucitoare și vibrante.
Fiecare dintre ginuri reflectă procesul de selecție riguros și abordarea fără compromisuri pentru a creea arome proaspete, curate, luminoase, care sunt perfecte pentru a creea băuturi mixte excepționale. De la căldura semințelor marocane de coriandru până la condimentul boabelor de paradis din Africa de Vest, fiecare dintre cele zece substanțe botanice prețioase sunt alese să aducă ceva special în acest gin. Distilate în mod unic, ele se reunesc pentru a conferi Bombay Sapphire gustul său tentant, neted și complex.
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare