REMY MARTIN

Alcool 40%
Capacitate 70 cl
Tara Franta
Tip Bautura V.S.O.P
Culoare Auriu caramel
249 Lei
Acum aproape 100 de ani, a luat nastere acest sortiment de conaic, si chiar si astazi Remy Martin V.S.O.P. este apreciat pentru combinatia numeroaselor eaux-dev-vie care stau la baza aromei sale. In timpul in care coniacul este pregatit si pastrat timp de cel putin cativa ani in butoaie de stejar, gustul sau este influentat de acest lemn care ii confera o nota foarte importanta.

Vanilia si caisele, sunt cele mai importante componente ale sale si care ii confera o savoare foarte apetisanta, feminina si cu o excelenta combinatie de eleganta. Vitele de struguri care sunt folosite pentru a se prepara acest sortiment impresionant de coniac, sunt culese din Petite Champagne si Grande Champagne, aceste doua zone fiind cele mai importante si de calitate din Franta, asta raportat la savoarea lor.

Fiind un coniac cu o latura feminina totusi, este preferat si de barbati, acesta avand niste note foarte mari din partea celor mai apreciati somelieri din intreaga lume. Impresioneaza si prin textura sa, ambru catre auriu, aceasta fiind cea pe care multe alte bauturi alcoolice din lume o invidiaza.

Se potriveste foarte bine cu o mancare usoara, nicidecum cu una grea si este cautat in mare parte de catre aristocrati si persoane foarte importante din societate, fapt ce ii confera automat o calitate foarte mare a gustului sau. Acest lucru este posibil datorita savorii care este considerata una dintre cele mai respectate din lume, avand o finete foarte mare pentru o bautura cu o cantitate impresionanta de alcool.
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare