HENNESSY V.S.O.P

Alcool 40%
Capacitate 70 cl
Tara Franta
Tip Bautura V.S.O.P
259 Lei
Hennessy V.S.O.P este un coniac echilibrat, exprimând 200 de ani de cunoștințe Hennessy. Fructul incertitudinilor naturii, acest amestec unic a îmblânzit elementele pentru a creea și întruchipa conceptul original de coniac. Emoția trezită de plăcerea de a-l degusta dezvăluie continuu noi fațete ale personalității sale.
Know-how-ul Maison Hennessy este pe deplin exprimat în acest coniac echilibrat: selecția de eaux-de-vie, îmbătrânire și asamblare. Un coniac de o consistență și vitalitate remarcabile, Hennessy V.S.O.P transmite tot savoir-faire-ul masteratelor de blend Hennessy care au asigurat succesul continuu al acestui ansamblu armonios timp de 200 de ani.
Există un singur lucru care este mai important pentru Hennessy decât perfecțiunea - perfecțiunea consecventă.
Un puternic documentar artistic realizat de NOWNESS surprinde experiența captivantă și senzorială a capodoperei cinetice a lui UVA pentru Hennessy V.S.O.P
În cea mai captivantă colaborare artistică a Casei până în prezent, United Visual Artists sărbătorește Hennessy V.S.O.P Privilège în „Harmonics”, o instalație de lumină cinetică care duce arta amestecului Hennessy eaux-de-vie într-o altă dimensiune. Un scurt documentar artistic realizat de NOWNESS explorează paralelele dintre fabricarea coniacului și fascinația colectivului de artă din Londra cu „amestecul de timp”. La fel ca lumina stelelor îndepărtate, fiecare apă de vie din Hennessy V.S.O.P Privilège este o capsulă miniaturală a timpului care își are originea într-un moment specific din istoria Casei. „Când observăm cerul nopții, unele dintre stele nu mai există nici măcar, totuși le percepem în spațiul și timpul nostru într-un moment singular”, spune fondatorul United Visual Artists, Matt Clark, care asigură vocea filmului.
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare